Hírek:

Adatvédelem

 

 

A P.P.L-OBJEKT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a személyes, illetve közérdekű adatokat az 1992 évi XLIII. (Atvt) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeli. 


A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban személyes adatokra(név, telefonszám, e-mail cím) szükség lehet. A P.P.L-OBJEKT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a tudomására jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adja ki. 


A P.P.L-OBJEKT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg és nem adja tovább. A tudatosan átadott magántermészetű adatokat a P.P.L-OBJEKT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. csakis arra a célra használja fel, amire rendelkezésére bocsátották és attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat. A P.P.L-OBJEKT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.