Hírek:

impresszum

 

Általános Eladási és Szállítási Feltételek

 

A P.P.L-OBJEKT Kft. termékei megfelelnek az MSZEN 14351-1:2006 szabvány előírásainak.

1. Kérjük, hogy jelen Általános Eladási és Szállítási Feltételeinket megrendelés előtt gondosan tanulmányozza át, mert nem áll módunkban vevőinkkel ettől eltérő feltételekben megállapodni.
    
2. Tájékoztatjuk tisztelt vevőinket, hogy a P.P.L-OBJEKT Kft. szaktanácsadó szolgálata díjtalanul minden vevője rendelkezésére áll. Ennek keretében a hozzánk eljuttatott építési terv illetve konszignáció alapján elkészítjük a homlokzati nyílászárók gyártásának és beépítésének árajánlatát.


3. A szerződés jelen Általános Eladási és Szállítási Feltételek szerint a mindenkor érvényes árak alapján a vételár 50%-ának befizetésével és a megrendelés-visszaigazolás aláírt példányának P.P.L-OBJEKT Kft. részéről történő átvételével jön létre.


4. Áraink az Ön és forgalmazó partnereink között megkötött árakon érvényesek.


5. A megrendeléskor közöljük Önnel az előre látható szállítási időpontot. A szállítás pontos napjáról(a termék átvételére való felkészülés érdekében) 6 nappal korábban értesítést küldünk.                                           

6. A szerződés szerinti teljesítés elismerése úgy történik, hogy a vevő megbízottja a szállítólevelet aláírja. Az esetlegesen a szállításból eredő sérüléseket a vevő megbízottja köteles a szállítólevélen feltüntetni.


7. A termékek tulajdonjoga, azok vételára teljes kifizetésével száll át a Vevőre.


8. Az általunk gyártott és forgalmazott termékekre a termékek átvételétől számított 5 évig vállalunk szavatosságot, a garancia levélben foglaltak szerint.

Felhívjuk figyelmét, hogy a garanciális igényét csak a garancialevelünk felmutatásával érvényesítheti.

9. A jelen Általános Eladási és Szállítási Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv az irányadó.