Hírek:

Aluminium nyílászárók

 

 

Superial

 

A SUPERIAL fokozottan hőszigetelő, három légkamrás rendszer. A hőmegszakítónak köszönhetően, amely speciális üvegszál erősítésű többrészes kamratömítés PA 6.6.25-ös poliamidból, a szerkezet eléri az UR< 2,0 W/m2K értéket, így a DIN 4108 szabvány szerinti 1.0 keretcsoportba tartozik. Az ablakkeretek és fix ablakok profilmélysége 75 mm az ablakszárnyaké 84 mm. A SUPERIAL rendszer más hőszigetelt szerkezetek szerelvényeire épül. A szerkezet kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az üveg vastagsága 14 és 61 mm között változtatható.

FELHASZNÁLÁS
- fix üvegportálok hőszigetelő üvegezéssel
- egy- és kétszárnyú, bukó-nyíló, befelé nyíló ablakok
- bukó és forgó ablakok
- csak befelé bukó ablakok
- bukó és toló ajtók ablakok a hozzávaló vasalattal

 

 

Imperial

 

Három légkamrás rendszer, melyet kültéri ajtók és ablakok, valamint különböző portálszerkezetek kialakítására fejlesztettek ki. A profilok hőáteresztési tényezője UR= 2,2 – 2,3 W/m2K, amely alapján a DIN 4108-as szabvány szerinti 2.1-es keretcsoportjába sorolható. Az ablak- és ajtókeretek, osztók és ajtószárnyak profilmélysége 65 mm, az ablakoké 74 mm. A profilok falvastagsága 1.7 – 2.0 mm. Így a merev, statikus profil paramétereinek köszönhetően alkalmas nagy szárnyszélességű ajtók kialakításához: 1300 mm szélesség – 2200 mm maximális magasságnál, 1200 mm szélesség – 2400 mm maximális magasság mellett. Az üvegvastagság 4 és 51 mm között változhat. Kívülről történő beüvegezés is lehetséges. Minőségi vasalatok és küszöbök széles skálájának alkalmazása különösen sokoldalúvá és újszerűvé teszi ezt a rendszert.

FELHASZNÁLÁS
- egy- és kétszárnyú ajtók
- lengő és tolóajtók 

 

 

Triline

 

A Triline három légkamrás alumínium rendszer, poliamide hőhídmegszakítással 14.8 és 17 mm szélességben. A rendszer kültéri ajtók és ablakok, kirakatok szerkezeteinek gyártására használják. Üvegezés lehet egyszerű vagy hőszigetelt. A legnagyobb előnye a Triline rendszernek, hogy teljes mértékben kompatibilis az Aliplast más rendszereivel.

FELHASZNÁLÁS
- fix üvegportálok egy- vagy többrétegű üvegezéssel
- egy- és kétszárnyú ablakok
- bukó-nyíló, nyíló, bukó ablakok
- bukó és toló ablakok a hozzávaló vasalattal
- függőleges és vízszintes tengelyű forgóablakok

 

 

Ecoline

 

System Az ECONOLINE hőhíd megszakítás nélküli rendszer, mely térelválasztó belső válaszfalak ajtó- és ablak szerkezeteinek kialakítására lett kifejlesztve. Az 51 mm profilszélesség 3-tól 38 mm vastagságú üvegtábla befogadására alkalmas.

FELHASZNÁLÁS
- belső ablakok és ajtók, válaszfalak, valamint olyan területen való felhasználás mely nem igényel hőhíd megszakítást
- egy- és kétszárnyú ajtók valamint automatikus ajtók
- toló ablakok
- belső válaszfalak