Hírek:

Ventillátorok

 

 

V2A

 

A jó szellőzés egyik mércéje, hogy alig észrevehető. A új V2A két helyiséget szívó, akusztikus ventilátor: csendes, elrejthető beépített szekrényben, álmennyezetben, csak a jó levegő és a pára gyors eltávolítása tűnhet fel. A lakásokba vagy családi házakba szerelve a V2A-ra két helyiség páraérzékelős vagy mozgásérzékelős légelvezetői csatlakoztathatóak (fürdő, WC).

Ami a fogyasztását illeti, az is a diszkrét működéséhez tartozik, köszönhetően az elektronikusan szabályozott kis teljesítményű motorjának.

 

LIM

 

A páraérzékelővel kombinált LIM helyi elszívó ventilátor , tökéletesen beilleszthető a higroszabályozású szellőzési rendszerekbe. A páraérzékelő segítségével a LIM ventilátor képes a légbevezető elemekkel „kommunikálni” és a pillanatnyi szellőzési szükséglet mértékének megfelelően változtatja a fordulatszámát, így az elektromos fogyasztása minimális.

Ami a fogyasztását illeti, az is a diszkrét működéséhez tartozik, köszönhetően az elektronikusan szabályozott kis teljesítményű motorjának.

 

V4A

 

A V4A ventilátor az egész lakás szellőztetésére lett tervezve, amely képes négy légelvezető elem csatlakoztatására, legyen az a konyhában, a WC helyiségben vagy akár a fürdőben. Elrejthető beépített szekrényben, vagy álmennyezetben, a V4A gondoskodik az Ön komfortjáról és az elvárható jó levegő minőségről, mindezt a legkisebb elektromos fogyasztással párosítva.

A ventilátor legyen lakásban vagy családi házban beépítve, könnyű hozzáférhetősége, a felhasználóhoz közeli elhelyezése miatt könnyen karbantartható.

 

VAM

 

A kis mérete és a csendes működése miatt a lakott térben is elhelyezhető. Az erős motornak és a gondosan tervezett áramlási képnek köszönhetően a VAM központi ventilátorra egy lakás vagy családi ház max. 7 légelvezetője csatlakoztatható.

 

 

VPH2

 

A VPH2 padlástérbe függeszthető központi ventilátort a higroszabályozású légelvezető elemekhez tervezték. Akár hat helyiség elszívása is rácsatlakoztatható, és a légszállítási jelleggörbéje miatt kifejezetten alkalmas változó légmennyiséggel dolgozó (pl. higroszabályozású) légelvezetőkhöz. A VPH2 microwatt típusú ventilátor átlagos fogyasztása 15 W, amely igazán egy gazdaságos és hatékony megoldás.

 

VEC

A többféle méretben ajánlott VEC ventilátorok képesek akár 1, akár 10 szintes épület központi elszívására. Megjelenése erős, működése megbízható, a lapos jelleggörbéje miatt pedig különösen előnyösen alkalmazható higroszabályozású légelvezetőkhöz.

Könnyen beállítható, hogy a légcsatorna hálózathoz igazodjon

Az ékszíjtárcsa beállításával az adott rendszerhez szükséges nyomás-légszállítás könnyen beállítható.

 

VBV

A VBV tetőventilátor család magas, akár 10-15 emeletes épületekre is telepíthető. Kedvező energiaszükséglet mellett jelentős légszállítást biztosít, amely akár ipari létesítmények szellőzéséhez is alkalmassá teszi.

Ideális megoldás a 30-40 éves energiafaló szellőzőmotorok cseréjére, amelyek közül még manapság sok üzemel panelépületek, szállodák középületek, tetején.

Páraszabályozott szellőzés, még több energiamegtakarítás és komfort

A VBV tetőventilátorok tökéletesen illeszthetők az Aereco páraszabályozott rendszerbe, amely folyamatosan a pillanatnyi szükségletekhez igazodva gondoskodik a megfelelő légcseréről.

 

VBP

Szellőzőkémények tetejére könnyen felszerelhető. A VBP tetőventilátor segít egész évben fenntartani a kielégítő légáramlást a természetes szellőzések kürtőiben és az általuk szellőztetett helyiségekben.

Egyszerre hatékony és energiatakarékos, megakadályozza a visszaáramlásokat a gravitációs kürtőkben nyári hónapokban és az átmeneti időszakokban is. Az alacsony működési nyomás miatt utólagos beépítés esetén a meglévő kürtő felhasználható.

Alacsony fogyasztás, napelemmel kombináltan is üzemeltethető

A VBP 042 típusnál külön tápegység szükséges, mivel 8-12 V DC (egyenáram) üzemeltethető. A tápegység a 230V AC/50Hz váltóáramot alakítja át a kívánt 8-12 V DC egyenáramra.